Behandelingen

Na je gezicht zijn je handen het eerste wat iemand opvalt. Als deze mooi verzorgd zijn geeft dit een goede indruk en je wordt er zelf ook blij van! Tegenwoordig willen we én mooi verzorgde handen en nagels én er weinig omkijken naar hebben. Dit is mogelijk bij Pivoine Beauty. 

Een uitgebreide manicure behandeling bestaat uit het scrubben van de handen en onderarmen, massage van de handen en onderarmen, opvijlen van de nagels tot hoogglans, verzorgende nagelriem olie aanbrengen en dit afsluiten met een ceramide spray.

Gel Color van OPI  blijft zeker 14 dagen perfect en glanzend zitten, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels. De natuurlijke nagel wordt hierbij niet aangetast, draagt als een gel, voelt en ziet er uit als nagellak. Verkrijgbaar in diverse kleuren met een prachtig glad en glanzend resultaat.

Blushes van Magnetic (ook wel natural nail treatment of biab) zorgt voor versteviging van de natuurlijke nagel in mooie zachte kleuren. Herstelt beschadigde nagels, egaliseert oneffenheden in de natuurlijke nagel,  heeft een sterke hechting en is hypo allergeen.

Ook voeten hebben dagelijks veel te verduren en brengen je overal naartoe. Je kunt bij mij terecht voor diverse pedicure behandelingen zoals knippen van de nagels, eelt en likdoorns verwijderen, kloven of ingroeiende nagels behandelen. Door preventief je voeten te laten behandelen in mijn salon voorkom je pijnklachten aan je voeten. Laat je voeten eens in de watten leggen!


Let op: -ik breng alleen Gel Color en Blush aan op gezonde en niet aangetaste nagels en nagelriemen.

              -wil je weer terug naar je natuurlijke nagels? Ga dan niet zelf het product afpulken. Hierdoor kun je je nagels beschadigen en dat wil je niet! Ik kan  het product op een juiste manier voor jou verwijderen.