Over mij

Uw Styliste

Mijn naam is Sylvia Dufourny en ben in januari 2021 begonnen met mijn eigen beauty salon in Doornenburg nabij Arnhem en Nijmegen. Sinds 1 april 2023 heb ik een salon in Huissen. Ik ben altijd werkzaam geweest als tandarts assistente en had de droom om iets voor mijzelf te beginnen.  Vandaar dat ik ben gestart met Pivoine Beauty; mijn eigen beauty salon. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Proles Beauty in Elst. Dit is een gecertificeerde opleiding erkend door de Nederlandse nagelbranche. Verder heb ik diverse certificaten behaald bij OPI en Magnetic.

Bij Arch heb ik mijn opleiding tot wenkbrauw en wimper stylist  gevolgd.

Bij het Gelders Opleidingsinstituut heb ik de pedicure opleiding gevolgd en in mei 2022 heb ik mijn diploma ontvangen. Mijn salon is aangesloten bij de branche organisatie Pro Voet. Ik werk met de producten van HFL, deze zijn gemaakt van klinisch reine stoffen en zijn zonder toegevoegde hormonen of antibiotica.

Ik vind persoonlijke aandacht voor mijn klanten erg belangrijk. Een behandeling bij mij is niet alleen maar een behandeling, maar een stukje ontspanning waarbij je écht even in de watten wordt gelegd.

 

De Salon

Ben je benieuwd naar mijn beauty salon? Hieronder is een sfeerimpressie van mijn salon terug te zien. Wil je een keer langskomen voor een behandeling? Maak dan een afspraak via deze pagina.

Adres

De salon van Pivoine Beauty is gevestigd in Huissen

Pivoine Beauty
Arnhemse Poort 102
6851 AA Huissen